Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az ananászkockákat. a banánszeleteket,a mangókockákat és a narancsgerezdeket nyársra húzzuk,és a következő mártásban kétszer megmártunk: a cukorszirupot,az őrölt fahéjat és a rumot összekeverjük,1 órát állni hagyjuk a gyümölcsöket, majd lecsöpögtetjük,és barbecue sütőn oldalanként 2 percig sütjük. Kókuszreszelékkel megszórva tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Igen finom csemege.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.06 22:10
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
narancsgerezdeket nyársra, következő mártásban, őrölt fahéjat, rumot összekeverjük, gyümölcsnyársak, ananászkockákat, banánszeleteket, lecsöpögtetjük, cukorszirupot, összekeverjük, mangókockákat, gyümölcsöket, ananászkocka, cukorszirup, oldalanként, kávéskanál, mangókocka, megmártunk, megszórva, következő, Egzotikus, mártásban, evőkanál, barbecue, tálaljuk, evőkanál, csemege, kétszer, nyársra, narancs, ananászkocka, mangókocka, szelet banán, gerezd narancs, evőkanál cukorszirup, kávéskanál őrőlt fahéj, evőkanál,
|
|
|
|
|